Szranki i Konkury
Re: Szranki i Konkury
Wiesz mi chodziło o spłaszczenie aspektu strategicznego bo jak byś się nie ruszył to w coś pobiegniesz
ja tylko dopisze ze bedzie grał ZaThor z Urbanem o 13. Spokojnie myślę, że nie będziemy mieli zgonów taktycznych i ładnie to pójdzie
A jak coś postawię KLEPSYDRĘ ze Space Hulka
A jak coś postawię KLEPSYDRĘ ze Space Hulka
Wiele razy grywałem domówki po 10-12k na stronę i spokojnie dawało to radę wystawić i grać na zwykłym stole. Problem może istnieć z wymaksowaną rozpą gdzie nie marnuje się punktów, bo z tym co wystawiam na 5k prawdopodobnie wygrałaby zwykła turniejowa rozpa na 2,5k
Na czwartek tak na 12 poproszę stół na ligówkę
Na następną sobotę ktoś chętny znajdzie się do pogrania w Neuroshimę Tactics? Figurki i książki przynoszę. Szukam chętnych do gry, bo właśnie wyszła kampania.
Dla tych co wogóle tytułu nie kojarzą, to skirmish a'la Mordheim w przerobionym świecie Fallouta.
Jak wyglądają modele można zobaczyć klikając banner coolmini pod moim postem.
Dla tych co wogóle tytułu nie kojarzą, to skirmish a'la Mordheim w przerobionym świecie Fallouta.
Jak wyglądają modele można zobaczyć klikając banner coolmini pod moim postem.
Mała zmiana u nas, jednak piątek o 12, to powinno być już ostateczne
Poprosimy z Rydlem o rezerwację stołu na pon. 26.03 od 14:30.
ha... poniedziałek jutrzejszy o 11 bitwa ligowa kard - dziki
tak wiem że późno ale dopiero się ugadaliśmy, no i nie widzę innych rezerwacji na te godzinę
tak wiem że późno ale dopiero się ugadaliśmy, no i nie widzę innych rezerwacji na te godzinę
Chciał bym zarezerwować stół na sobotę na grę z Eru i moje pytanie brzmi czy będzie gdzie zagrać ??
Hm.. a na ile punktów będziecie chcieli zagrać i o której? pytam bo wtedy będę mógł to zsynchronizować jakoś.