Każda nowa w infinity osoba na takich naukach otrzyma bon 10zł (lub zniżkę 20% - ustalenia w toku) na swoje pierwsze zakupy infinity.1. Misiek
2. Pietras
3. OriQn
4. Zigmunth
5. Azurix
6.
7.
8.
Rezerwa ze średniozaawansowanych
R. Bliz
R...
Nauka gry
Nauka gry
Najbliższą naukę gry planuję zrobić w weekend trzech króli. Są to dni 4,5,6 które można wykorzystać. Nie wiem jeszcze czy ŁDK będzie wtedy czynny, jednak do 8 osób pomieści lokal użyczany przez Otto jako taka awaryjna miejscówka na weekendy, nie tylko niedziele. Pomieszczenie jest troszkę mniejsze niż 310 w ŁDK, ale znów skirmisze nie zajmują tyle miejsca co duże bitewniaki. Przyda się jeszcze ktoś chętny pokazywać zasady i oczywiście każdy chętny rozruszać się w systemie.
Re: Nauka gry
Niedziela w ŁDK 5.01 od 10:30 będziemy z infinity. Ja potłumaczę podstawy, Pietras może więcej smaczków pokazać. Będzie trochę osób więc najlepiej dać znać czy się będzie, to zorganizujemy sobie odpowiednio czas.
Wpisuję w kalendarzyk, ale nie mam pewności czy przybędę.
Jeszcze trochę roboty z remontem mam
Jeszcze trochę roboty z remontem mam
-
- Gram w:: Infinity, OiM
Zapraszam! Masz już jakąś frakcję na oku? Jeżeli tak, to przygotuję jakieś rozpiski do nauki z tej frakcji.
Halo, halo witam.
Temat trochę stary, ale czy znajdą się osoby które nauczyły by mnie gry i opowiedziały mi jak to u was wygląda z spotkaniami i graniem? Mniej więcej coś sobie już zaznajomiłem najlepiej jednak uczyć się poprzez praktykę i na własnych błędach
Mam już złożony pakiet icestorm + parę jednostek zakupionych zarówno do PanO i Nomadów.
Grę traktuje bardzo luźno. Chcę by figurki ładnie mi się prezentowały na półce a do tego dobrze spędzić czas na składaniu, malowaniu i graniu
Temat trochę stary, ale czy znajdą się osoby które nauczyły by mnie gry i opowiedziały mi jak to u was wygląda z spotkaniami i graniem? Mniej więcej coś sobie już zaznajomiłem najlepiej jednak uczyć się poprzez praktykę i na własnych błędach
Mam już złożony pakiet icestorm + parę jednostek zakupionych zarówno do PanO i Nomadów.
Grę traktuje bardzo luźno. Chcę by figurki ładnie mi się prezentowały na półce a do tego dobrze spędzić czas na składaniu, malowaniu i graniu
Ok, będę szczery. Nie wiem czy w tym momencie jest ktoś na tym forum, kto regularnie gra w infinity.
Dam Ci adres na forum gdzie będziesz mógł szybciej złapać kontakt w tym temacie.
http://forum.osmiornica.info/index.php
Dam Ci adres na forum gdzie będziesz mógł szybciej złapać kontakt w tym temacie.
http://forum.osmiornica.info/index.php
Dzięki za informację
-
- Gram w:: Mordheim, FoW, BloodBowl, Full Thrust,Infinity,KoW
Ja gram.