Tu można spróbować nawiązać kontakt z wszechmogącymi tego forum
-
Ziomek
- Gram w:: wh40k
Po przeczytaniu świeżo wystawionego statutu w końcu widzę dla siebie miejsce w klubie

.
Nie zgłosiłem się nigdy na członka bo wiedziałem że nie mam czasu ani sił przerobowych żeby aktywne uczestniczyć w życiu klubu.
Tym niemniej oscyluję sobie gdzieś na obrzeżach i z chęcią wsparł bym klub/stowarzyszenie.
Ponieważ wedle statusu nie mogę sam zgłosić się na członka honorowego/ wspierającego to proszę o rekomendację kogoś z klubu ;D.
-
Zigmunth
- V-ce Prezes Klubu Marauder
Co masz na myśli "członek honorowy"?

-
Ziomek
- Gram w:: wh40k
Jak pisałem nie zapisałem się do klubu bo nie mam zbyt wiele czasu na uczestniczenie w życiu klubu.
Domyślam się że klub ma już wystarczająco dużo
biernych klubowiczów a ja nie chcę dołączać do tego niechlubnego grona. Tym niemniej czuje się częścią maruderowej społeczności ( choć funkcjonuję na jej peryferiach

) dlatego też chciał bym zostać członkiem wspomagającym lub honorowym ( nie wiem jaka jest różnica wedle statutu opis jest taki sam). W ten sposób będę mógł w ograniczony sposób wesprzeć klub kiedy będę miał taką możliwość i nie będę miał na sumieniu że jestem biernym klubowiczem.
Nie zrozumcie mnie źle nie interesuje mnie uchylanie przed składką klubową. Wręcz przeciwnie.
-
Zigmunth
- V-ce Prezes Klubu Marauder
Super sprawa. Zawsze jestes blizej nas i moze znajdziesz czas na pomoc. Ja jestem na tak. Kryspin tez.
-
Sisi
- Gram w:: W30k/40k, Adeptus Titanicus
Ja na przykład od dawna jestem w cieniu klubu..

-
stave
- Prezes Klubu Marauder
-
Kontakt:
Powoli wracam do spraw klubowo/firmowych
Witaj w Klubie Ziomek
Wiesz Sisi hm.... tylko słowo i będzie BUM

bo fakt od dłuższego czasu i tak jesteś prawie jego częścią

-
Rafi
- Członek Klubu Marauder
- Gram w:: Flames of War, Warhammer 40.000
Będzie można starać się o dofinansowanie do Kill Team'u, tak w ogóle?

(...)now holidays come, and then they go, nothin new to gain, collect another memory.. when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine(...)
-
stave
- Prezes Klubu Marauder
-
Kontakt:
Z tego co wiem żadnych wyjazdów jeszcze nie ma na turnieje Kill Teamu bo jeszcze oficjalnie nie odpalili tego. Ale wiesz na turniej nie widzę problemu z dofinansowaniem. Klubowy Kill Team będzie też jak coś ale tereny pójdą pod malowanie jak skończymy etap związany z Necro