Ach. Wielkie dzięki wszystkim grającym. pomagającym, patrzącym - i w ogóle wszystkim! Event udał się bardzo - udało nam się przeprowadzić to co chcieliśmy w całkiem dużym procencie. Prowadziliśmy pokazówki i naukę malowania przez 8 godzin w sobotę i 7 w niedzielę, praktycznie bez większych przerw, było do wyboru zawsze conajmniej kilka systemów, przez salę przewinęlo się pewnie koło setki widzów, rozdaliśmy mnóstwo figurek i conajmniej kilka-kilkanaście osób nauczyliśmy grać w bitewniaki. Mieliśmy reporterkę z Dziennika Łódzkiego i... reporterkę z Eski... hmmm.... reporterka z Eski... taaaak.... Eee nieważne
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim. A teraz szczególne podziękowania dla:
- SMERF'a na czele ze Staszkiem za zaproszenie nas i pełne zaufanie do mnie
- KMGB Ośmiornica Łódzka i Przystani! ze Schtrasnym na czele za udostępnienie blatów i terenów
- KGB Marauder i Stagraf Studio na czele z Kryspinem za udostępnienie terenów i materiałów do nauki malowania
- Łódzkiego Klubu Fanów Star Wars z Vykkiem na czele za współpracę w sali pokazowej
- Schtrasnego za pomoc przy noszeniu, udostępnienie samochodu
- Mortaia za pomoc w malowaniu i zastępowanie mnie kiedy mnie nie było
- Fleo za nieustanne i cierpliwe prowadzenie nauki malowania dla dzieci
- Sassa za prowadzenie nauki Lotr'a (którego nienawidzi
)
- Foresta, Neko i Lizaka za uczenie grania przez dwa dni bite, pomoc przy noszeniu blatów
- Grzenia za naukę gry 40k przez bite dwa dni i pomoc przy noszeniu blatów
- Filipa za prowadzenie nauki, pomoc przy noszeniu blatów i ogólną zajebistość
- Daniego za pomoc przy noszeniu, prowadzeniu nauki i ogólną zajebistość
- Miśka za naukę NST przez bite dwa dni zamiast jednego i pomoc z noszeniem
- Majora za pomoc przy transporcie terenów, noszeniu blatów i wnoszenie pozytywnego klimatu
- Jardziocha za pomoc w pierwszej fazie organizacji, pomoc przy noszeniu blatów i gotowość do prowadzenia nauki battle'a
- Voltara i Szynki za pokazówkę Malifaux
- Narsa za pokazówkę i gotowość uczenia Gothica
- Azurixa za pomoc przy nauce battle'a
Tyle pamiętam - jako że byłem przez te dwa dni ciągle zalatany i nieco nieprzytomny to mogłem kogoś pominąć za co z góry przepraszam - jeżeli pomagałeś przy tej imprezie to wiedz że nawet jeśli Cię nie wymieniłem to jestem Ci bardzo wdzięczny i chętnie podziękuje osobiście!
To by było na tyle, biorę sobie ten tydzień przerwy od czegokolwiek - a potem zobacze co będzie można ciekawego zrobić
Pozdro!
N.