Lista graczy oraz parowania.
-
- Gram w:: Mordheim, FoW, BloodBowl, Full Thrust,Infinity,KoW
Lista graczy oraz parowania.
W tym temacie będę wrzucał parowania do bitew.
Lista graczy:
1.Euru
2.Stalker
3.Endi
4.Bartool
5.Magus
6.Emi?
7.Urban
8.Cluzoe
9.Kard?
10.Remek?
11.Warboss
12.Rydl?
13.Azurix?
14.Zembol?
15.Gorbag
16.ZaThor?
17.Cahir?
Znaki zapytania sa przy osobach zabierających głos w dyskusji ale nie zgłoszonych. Skoro dyskutują to zapewne się zgłoszą.
Lista graczy:
1.Euru
2.Stalker
3.Endi
4.Bartool
5.Magus
6.Emi?
7.Urban
8.Cluzoe
9.Kard?
10.Remek?
11.Warboss
12.Rydl?
13.Azurix?
14.Zembol?
15.Gorbag
16.ZaThor?
17.Cahir?
Znaki zapytania sa przy osobach zabierających głos w dyskusji ale nie zgłoszonych. Skoro dyskutują to zapewne się zgłoszą.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, o 11:21 przez Reyki, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Lista graczy oraz parowania.
Jedna uwaga: rozpiski przysyłajcie do mnie co by nie było.
Warboss potwierdził udział.
Warboss potwierdził udział.
DO DZIŚ JEST PRZESYŁANIE ROZPISEK!!! PIERWSZE PAROWANIA BEDA W NIEDZIELE
W regulaminie było do 19-go... Czy Przemek może dosłać jutro, bo poszedł na noc do pracy? Na pewno zagra.
Moja rozpiska już poszła.
Moja rozpiska już poszła.
Żeby formalnie było, to ja też napiszę, że się zgłaszam, choć ReyQ już na gadu mówiłem, a Kryspin ma rozpiskę
Rozpiska wysłana na PW
EDIT Jeszcze jedna sprawa- byłby ktoś chętny na rozegranie ze mną pierwszej bitwy o charakterze szkoleniowym? Gramy oczywiście na poważnie, bez podkładania się. Chodzi mi o kogoś kto po pierwsze dysponuje jakimś zasobem cierpliwości, po drugie umie wytłumaczyć co i jak i będzie w stanie wytknąć mi jakieś totalnie debilne ruchy jeśli na takie trafi. Co byś powiedział Stave na taki nietypowy challenge? Dwie osoby poza koszykiem, reszta losowania normalnie.
EDIT Jeszcze jedna sprawa- byłby ktoś chętny na rozegranie ze mną pierwszej bitwy o charakterze szkoleniowym? Gramy oczywiście na poważnie, bez podkładania się. Chodzi mi o kogoś kto po pierwsze dysponuje jakimś zasobem cierpliwości, po drugie umie wytłumaczyć co i jak i będzie w stanie wytknąć mi jakieś totalnie debilne ruchy jeśli na takie trafi. Co byś powiedział Stave na taki nietypowy challenge? Dwie osoby poza koszykiem, reszta losowania normalnie.
Wiesz stalker nie widzę problemu w ogóle.
Ja bym mogła ci potłumaczyć, ale tez nie jestem jakaś super w zasadach, co mi ciągle ktoś wytyka no i też pierwszy raz będę grała tą armią. Najlepszy byłby chyba Urban lub Zembol, jeśli chodzi o zasady, ale nie wiem czy chcesz na nich trafic na pierwszy ogień
Czyli chętny na taki challenge wystąp Bo Emi jak rozumiem się nie zgłaszasz? Wiecie o co mi chodzi - nie szukam wykładu na zasadzie "10 najlepszych sposobów na wygraną", nie chodzi mi też o to żebym z kimś wspólnie wertował rule booka i rozgryzał zasady (to miałem robić z Endim ale zdropował cienias jeden ). Jak się zgłosi ktoś kto na tyle swobodnie się czuje w zasadach żeby grać i przy okazji jakoś umiejętnie tłumaczyć to będzie super. Jak nie to jakoś przecież dam radę
A to czemu? Jak rozumiem czekałoby mnie ciężkie bicie tak? Jeśli chodzi o mnie to nie miałbym nic przeciwko jeśli przy okazji masakrowania mnie przeciwnik coś by wytłumaczył czy czegoś nauczyłEmi pisze:Najlepszy byłby chyba Urban lub Zembol, jeśli chodzi o zasady, ale nie wiem czy chcesz na nich trafic na pierwszy ogień
Ja bym się zgłosił ale mam nie odpowiednią rozpiskę do tego Najlepiej wyzwij Zembola na pojedynek on cię najlepiej wprowadzi